Menel Adib

Met ingang van 01-10-2015 heeft praktijk Jongebreur mij als enthousiaste oefentherapeut erbij en daarom zou ik mij graag even willen voorstellen!

Mijn naam is Menel Adib, eind juni 2014 ben ik afgestudeerd aan de opleiding tot oefentherapeut Cesar. Sinds 1 september 2014 werk ik als oefentherapeut in Tiel, en houd ik me bezig met het behouden en verbeteren van mijn oefentherapeutische kwaliteiten. In Tiel heb Ik vooral veel gewerkt met vrouwen met zwangerschap gerelateerde klachten. De veranderingen die plaats vinden bij een vrouw tijdens de zwangerschap vind ik erg fascinerend en het geeft mij een ontzettend positief gevoel als ik ze daarin kan begeleiden en ze kan helpen van hun klachten af te komen! Binnen de oefentherapie wil ik mezelf dan ook gaan specialiseren tot bekkenoefentherapeut.

Ik heb o.a. de cursus van Cecile Röst pijn rond om het bekken, succesvol afgerond. Ook pubers en volwassenen met houding- en bewegingsproblematiek heb ik veelvuldig gezien en met plezier behandeld.

Daarnaast heb ik in de afgelopen jaren ervaring opgedaan met de volgende klachten:

• rug- en bekkenklachten niet zwangerschap gerelateerd
• HNP
• incontinentie
• arm- nek- en schouderproblematiek
• hoofdpijn en spanningsklachten
• ademhalingsklachten

Het vak oefentherapie is erg veelzijdig en uitdagend. Ik geniet in het samenwerken met de patiënt, om zodoende de oorzaak van de klacht te kunnen achterhalen en er vervolgens op actieve wijze mee aan de slag te gaan. Het geven van individuele aandacht en begeleiding staat voor mij voorop. Zodra mensen hun dagelijkse activiteiten weer kunnen hervatten met zo min mogelijke klachten en met een glimlach de praktijk verlaten, is mijn missie geslaagd!


© All rights reserved.