Jeroen, 41 jaar

" Dankzij de behandelingen van Marlies Jongebreur ervaar ik eindelijk de rust die ik al lang kwijt was. En dan bedoel ik rust in mijn hoofd, ik slaap veel beter, voel me beter en ja, ben gewoon in balans. Ik voel me altijd zo relaxed/rustig als ik bij Marlies geweest ben, had ik dit maar eerder ontdekt! Dank je wel Marlies. "

Wil, 62 jaar

" Het was een feest om met Marlies samen te werken tijdens het herstel van mijn hernia. Door haar motiverende aanpak en enthousiaste begeleiding kreeg ik er al snel vertrouwen in dat het allemaal goed ging komen. Zo goed dat ik zelfs al weer op de ski's gestaan heb: met andere woorden " van een diep dal naar de hoogste berg ". Dank daarvoor Marlies. "

Zahar, 38 jaar

" Na mijn 2e bevalling had ik zo’n bekkenpijn dat ik dacht nooit meer te kunnen lopen. Na contact te hebben opgenomen met Menel is ze dezelfde dag nog bij me aan huis geweest. Na de 1e sessie merkte ik al een wereld van verschil qua pijn en na de 2e sessie kon ik gewoon weer lopen! Ik heb er ontzettend veel baat bij gehad en heb genoten van de uitermate persoonlijke en motiverende manier van behandelen. Ik ben erg dankbaar dat ik met behulp van Menel weer pijnvrij door het leven kan! "

Laura, 19 jaar

" Een aanrader voor mensen! Ik ben enorm geholpen en voor 99% van mijn klachten af. Bedankt Marlies "

Nienke, 29 jaar

" Super bedankt voor het ervaren van rust in het lijf! "

Robin, 28 jaar

" Nooit geweten dat ik zoveel baat kon hebben bij oefentherapie.. Ik kan weer klachtenvrij mijn werk uitvoeren, enorm bedankt voor je fijne begeleiding Menel! "


© All rights reserved.